Samen versnellen naar duurzaamheid

De transitie naar duurzaamheid is hot. EnergyZero is daarin niet gedreven door marge op energie maar door slim omgaan met energie en alles eromheen. De energiemaatschappij van nu combineert gemak, 100% groen en toch niet teveel betalen. Hoe? Door slimme tools te bieden die je helpen altijd de voordeligst mogelijke groene energie af te nemen. Weave ontwikkelde onder meer de app, waarmee je real-time je verbruik bijhoudt en je bespaardoelen volgt.

Van app naar totaalsysteem

Maar daar stopten we niet. Omdat we zó in de materie zaten, mochten we de software ontwikkelen voor het héle proces: van een nieuw energiecontract aanvragen tot het uitlezen van de slimme energiemeters. Van volledige administratieve processen, tot de geautomatiseerde communicatie met netbeheerders om mutaties in energie- en gasaansluitingen te verwerken. Klaar voor de toekomst, want schaalbaar tot miljoenen gebruikers.

White label: slimme tech, slim ontwikkeld

Het liefst willen we dat zoveel mogelijk mensen profiteren van onze technologie. Ook in dit geval ontwikkelden we de software architectuur zo, dat deze geschikt is om white label in te zetten. Zo draait Mijndomein Energie bijvoorbeeld al naadloos op de technologie van EnergyZero.